top of page

BEHANDLERE HOS YOGIMIND

_HEY7111_edited.jpg

BENTE IBSEN

Kropsterapeut, Omniterapi, Coach, yogaterapeut.

Kropsterapi styrker kroppen til at kunne restituere og dermed helbrede sig selv.

Gennem arbejde med åndedræt, berøring, stemme og bevægelse inviterer jeg dig til at møde dig selv indefra, slippe eventuelle blokeringer, gamle reaktionsmønstre og lære at lytte til de signaler din krop sender dig. 

Som terapeut har jeg hjulpet mennesker igennem deres personlige rejser, livskriser, traumatiske- eller stressede perioder i deres liv, hele tiden med det fokus på at udvikle det enkelte menneskes helt unikke potentiale og skabe et liv i balance.  

 

Speciale: udbrændthed, stress, angst, depression, sorg,  samspil mellem krop, sind og sjæl.  

<div class="yogo-book-appointment-button" data-teacher="75015" data-cta="Book behandling"></div>

Lene.JPG

LENE ELBRANDT

Psykodynamisk terapi, sexologisk rådgivning og SE-traumebehandling.

Mit speciale er arbejdet med traumereaktioner og senfølger efter incest, pædofile overgreb, seksuelle overgreb i tætte relationer, voldtægt, sex uden samtykke, seksualiseret vold, psykisk og fysisk vold, samt PTSD-behandling.

Henrik Sønderup Sørensen.jpg

HENRIK SØNDERUP SØRENSEN

Ayurvedisk behandler.

Ayurveda handler om at leve et sundt liv med harmoni mellem krop og sind.

 

Inden for Ayurveda er Abhyanga en anerkendt massage, som beroliger nervesystemet og det endokrine (hormonelle) system. Den hjælper med at fjerne affaldsstoffer fra dine væv i kroppen, berolige sindet og forbedre din immunfunktion.

Abhyanga er en blid helkropsmassage, som udføres med lange rolige strøg og en stor mængde varm olie. I massagen inddrages visse af kroppens energipunkter, og der arbejdes i et roligt tempo, som virker afstressende og healende for kroppen.

 

Behandlingen foregår på briks i stilhed ledsaget af beroligende musik.

Pressefoto Hasse Stege Geil (002).jpg

HASSE STEGE GEIL

Reikihealing, Spirituel healing, Kanalisering & Clairvoyance

Mit arbejde  sker med udgangspunkt i den spirituelle verden.

Når jeg stiller ind på en klient, modtager jeg en række informationer fra den åndelige verden på flere forskellige måder, da jeg benytter mine spirituelle evner på forskellig vis afhængig af, hvilken klient jeg arbejder med.

Mine sessioner foregår som udgangspunkt i lokalerne hos Yogimind i form af samtale eller behandling på briks, men har du ikke mulighed for at møde op, kan healing laves som fjernhealing hvor du ligger derhjemme og samtaler kan ske via telefon.

Mia_Rebeing.jpg

MIA NEDERGAARD KORSGAARD

Certificeret business & lifecoach

Mangler du glæde, ro og overskud i hverdagen?

Så er coaching måske noget for dig.

 

Coaching er en særlig samtaleteknik, som på en empatisk og effektiv måde hjælper dig med at blive bevidst om de mønstre og overbevisninger, der forhindrer dig i at opnå de ting, du ønsker.  

 

Som coach er min fornemmeste opgave at udfordre, motivere og støtte dig, så du finder modet og motivationen til at overkomme dine forhindringer og skabe en hverdag med mere glæde, ro og overskud.

 

En coaching session kan enten foregå fysisk i de skønne lokaler hos Yogimind eller online/telefonisk.

Melissa.jpg

MELISSA JAQLINA

Master Coach, Idrætslærer, Yogaunderviser og under uddannelse til kropsterapeut

Jeg er i øjeblikket midt i min kropsterapeutiske uddannelse ved TOTUM – skolen for kropsterapi i København og er taknemmelig for nu at kunne tilbyde elevbehandlinger hos Yogimind.

Kroppen er en kompleks og fascinerende maskine, der konstant kommunikerer med os, hvis bare vi er villige til at lytte. Når livet går stærkt, kan det dog være udfordrende, og vi glemmer ofte at give opmærksomhed og lytte til vores krop og de signaler vi får fra den.

En typisk elevbehandling med mig omfatter en kort samtale om, hvad der fylder i dit liv, om du oplever fysiske eller psykiske spændinger eller smerter.  Behandlingen foregår på briks.

Lærke høj oplløsning.jpg

LÆRKE AHLSTRØM

Psykolog, kropsterapeut og yogaunderviser 

Jeg tilbyder psykologiske samtaleforløb og/eller kropsterapeutiske behandlingsforløb, hvor jeg møder mine klienter ud fra en helhedsorienteret tilgang med blik for både det kropslige, det psykiske, det eksistentielle og det spirituelle. Jeg har stor erfaring med temaer som selvværd, ensomhed, angst, sorg, stress, udbrændthed og ikke mindst personlige og/eller eksistentielle livskriser. 

 Min fornemmeste opgave som terapeut er derfor at hjælpe og støtte dig i at forstå og navigere i de udfordringer, du står i, så du skridt for skridt kan træde fuldt ind i livet med størst mulig autenticitet og frihed til at være det menneske, du gerne vil være.

Annamaija Salbjerg.JPG

ANNAMAIJA SALBJERG

Kranio-Sakral Terapi 

Med over 20 års erfaring som alternativ behandler har jeg over tid samlet mange redskaber og information, som jeg har sammensat til en unik helbredelses oplevelse. Dog har mine behandlinger i dag stærkest fokus på Kranio Sakral terapi med energi heling som en altid tilstedeværende del af alle behandlinger.

Ud over Kranio Sakral terapeut er jeg uddannet massage terapeut og reiki- master.  

bottom of page