For virksomheder

Gladere medarbejder, færre sygedage, mindre stress og større overskud.

Sunde medarbejdere kan gøre en forskel for din virksomhed. Vi ved at yoga virker sundhedsfremmende, giver større overskud og energi. Dertil kommer bedre immunforsvar samt en positiv indvirkning på livsstilsygdomme.

 

Fokus på sundhed på arbejdspladsen er en vigtig faktor i forbindelse med optimering af færre sygedage, højere effektivitet, et godt arbejdsmiljø og ikke mindst motiverede medarbejdere.

Vi planlægger foredrag og workshops i dialog med virksomheden, og de vil derfor være tilpasset jeres hverdag og kontekst.

Yoga & Mindfulness v. Bente Ibsen og Eva Spang-Hanssen

21 Oct 2018

Stress håndtering - RING OG HØR NÆRMERE

8 ugers intensivt forløb

v. yogainstruktør Bente Ibsen og overlæge Eva Spang- Hanssen

 

Hos Yogimind tilbyder vi et Yoga & Mindfulness forløb, hvor du med professionel hjælp får redskaber til forebyggelse og håndtering af stress. 

Forløbet er baseret på en kombination af yoga & mindfulness. 

Når stressen rammer arbejder krop og sind sammen om at skabe uro. Mange bliver overraskede over, hvor fysisk stress kan være. Du kan opleve tankemylder, tristhed og bekymring og også hjertebanken, søvnløshed, hedeture, svimmelhed og meget andet.

Ved at arbejde med både krop og sind kan vi hjælpe dig til at finde roen og styrken i din krop og i dine tanker.

Via enkle yogaøvelser, åndedrætsteknikker og meditationstræning kan du bevæge dig fra stres til overskud. Yogalæreren siger: at du lærer at komme fra dit hoved, dine tanker og ned i kroppen. Lægen siger: at du opbygger større robusthed ved hjælp af selvregulering.

VI MENER DET SAMME;

DU LÆRER AT BRUGE DINE RESSOURCER KONSTRUKTIVT OG TRANSFORMERE DIT LIV FRA STRESS OG UTILFREDSHED HENIMOD LIVSGLÆDE, NÆRVÆR OG BALANCE.

Du lærer at lytte til kroppens og sindets signaler, slippe gamle overbevisninger og vaner, og derved skabe en sundere livsstil for dig selv med ro i både sind og krop.

OM DIG:

Du kan mærke at du har brug for en måde at håndtere din stress på. Du har lyst til at gøre en indsats for at blive den der bestemmer i dit liv. Måske har du lige fundet ud af at stress er noget man ikke bare kan løbe fra. Måske har du allerede haft stress, fået behandling og er startet op på hverdagen igen. Nu kan du så mærke at stressen sniger sig ind på dig igen. Måske går du i terapi hos psykolog eller terapeut og har lyst til at supplere behandlingen der med din egen metode der kan bruges hvor som helst og når som helst.

Forløbet er for dig uanset om du er i stadiet før, under eller efter en sygemelding. Måske kan forløbet stå alene, måske er der behov for individuel behandling hos psykolog eller terapeut. Det finder vi ud af sammen.

OM OS:  

Eva Spang-Hanssen  

Læge uddannet fra Københavns universitet 1991

Eva arbejder til dagligt som overlæge og uddannet mindfulness instruktør fra center for mindfulness ved Århus universitet.  

Bente Ibsen

Ejer af yogimind, certificeret yogainstruktør (500 timer) og uddannet kropsterapeut fra Omnitherapy- Holistisk psykoterapeut- skole samt uddannet coach fra UCC.

Denne workshop

Dato:             Mandage og torsdage

                      Efterårsforløb start mandag den 22. 10-12.12 2018

                      Vinterforløb: start mandag den 18.02.-10.04 2018

Tid:                14:00-16:00

Lærer:           Bente Ibsen og Eva Spang-Hanssen

Pris:               DKK  12.000,- ex. moms. (Kan opdeles i 2 rater)

Antal:            6-10 personer

Lokation:      Yogimind, Helsingørsgade 34A, 3400 Hillerød 

Please reload