top of page

INDIVIDUELLE FORLØB

_HEY6695.jpg

ENE-TIME V. BENTE IBSEN

Undervisning alene med en yogalærer er en helt anden oplevelse end at være med på et hold. Du har din yogalærers fulde opmærksomhed og fortrolighed. Der er masser af tid til at øve detaljer og til at stille spørgsmål. Eller måske er det for dig, der ønsker et blid start på yogaen, så du kan føle dig tryg og sikker. 

Timen bliver planlagt efter dine behov og ønsker.

Fx: Du ønsker at arbejde dybere med nogle bestemte temaer. Det kan være øvelser/asanas målrettet stresshåndtering, dårlig ryg m.m. Men det kan også være finpudsning af fx Kriger-serien, Solhilsen (Surya Namaskar), omvendte stillinger, bagoverbøjninger eller lignende. Det er helt op til dig.

Pris per session (60 min.):             850,-

Klippekort med 5 sessioner       3.875,-

Klippekort med 10 sessioner     7.775,-

<div class="yogo-book-appointment-button" data-appointment-type="24" data-teacher="75015" data-cta="Book enetime"></div>

DET PERSONLIGE PROGRAM TIL SELVTRÆNING

Få skræddersyet et program som passer til dig og dine behov. Måske med fokus på mere smidighed, koncentration eller stressnedsættende øvelser. Mulighederne er mange, og programmet er 100% tilpasset dig. 
 

Indeholder:

  • 30 min. samtale, hvor vi taler om, hvilken ønsker og behov, du har for din træning.

  • 1½ times undervisning i program med grundig gennemgang af de forskellige øvelser (asanas).

  • Program til selvtræning. Eftersendes efter timen.  

Pris: 2.500,-

 

Kontakt: ibsen@yogimind.dk for at booke tid.  

Medlem i Yogimind

"Bente har nogle  helt særlige evner. Er SÅ glad for, jeg har givet mig selv denne gave med eneundervisningstimer. Noget jeg kan blive ved med at have glæde af, da øvelserne er skræddersyet til mig. Bente skal bare have to stikord, så ved hun lige hvad der skal til. Jeg bliver overrasket over hver gang, at hun kan blive ved med at komme med nye øvelser, selv om jeg har gået til yoga i 20 år."

bottom of page