top of page

KROPSTERAPI

_HEY1719.jpg

LIVETS MANGE INPUT ER FORANKRET I KROPPEN

Igennem kropsterapi kan jeg hjælpe dig med at forløse disse blokeringer og skabe en blivende forandring.

  • Forbedre livskvaliteten

  • Reducere stress og stress relateret symptomer (sygdomme)

  • Slip angsten

  • Trauma behandling 

  • Skab en krop uden mentale og fysiske blokeringer 

  • Få kontakt til dine følelser i kroppen- lær dig selv bedre at kende.

  • Slip usunde adfærdsmønstrer 

  • Kom ud af hovedet og ned i kroppen - stop tankemylder

<div class="yogo-book-appointment-button" data-appointment-type="589" data-cta="Book Indledende session og samtale"></div>

<div class="yogo-book-appointment-button" data-appointment-type="49" data-cta="Book Kropsterapi"></div>

HVAD ER KROPSTERAPI

Kropsterapi/Omniterapi er en holistisk metode til at balancere vores energier og har til formål at reducere stress, afspænde, slippe muskulære spændinger i krop samt slippe eventuelle blokeringer i krop og sind.

En terapiform hvor krop, sind og sjæl integreres.

De fleste af os, har en tendens til at ville løse tingene ved at tænke os til det, men gamle uforløste oplevelser og traumer lagres i nervesystemet eller en del af det, vi kalder:  ”gammel” hjernen. Kroppen husker disse følelser og fornemmelser, helt ned på celleplan og ofte bliver de i kroppen, indtil vi er klar til at giver slip på dem.

For eksempel følelser som "vrede, frustration, kedafdethed" er oftest følelser, som ikke er "tilladte" og derfor lagres disse følelser/fornemmelser i kroppen.  

Kropsterapi arbejder vi med hele kroppen, som et redskab til disse forløsninger. Ved brug af forskellige teknikker skabes adgang til kroppens dybere lag og på den måde frigiver det, der holder dig fast i fortiden og forhindre dig i at leve i nuet.

 

Om behandlingen

Behandlingen består af en kombination af samtale samt forskellige veldokumenterede teknikker og metoder, som bl.a.  åndedræts teknikker, fokusering teknikker, yogaterapi, EDT, trauma release teknikker samt berøring for på den mådes at komme dybere og skabe kontakt til de følelser og fornemmelser, der igennem livet uhensigtsmæssigt er lageret i kroppen og sind. 

Baggrunden for denne terapi form:

Omniterapi/Kropsterapi er en psykoterapeutisk metode udarbejdet af terapeut Omni Gal og Ron Freud (Israel) samt Aut. Cand. Psych. Gilly Gall, som alle har mange års klinisk erfaring med holistisk psykologi og psykoterapi. Omni betyder hel og Omniterapi, er for det hele menneske.

Ydermere trækker jeg på en bred vifte af uddannelser som bl.a. yogaterapeut, åndedrætsterapi, coaching, somatic stress release, mindfulness samt intuition.  For yderligere info

Sådan foregår kropsterapi

I kropsterapi arbejder vi både med din krop og din psyke. Med udgangspunkt i en personlig samtale, drøfter vi de problemstillinger, der er i dit live netop nu og herefter arbejder vi og stille og  roligt ind i kroppen.

Behandlingen vil primært foregå briks enten på ryg eller maveliggende. 

Hvilke teknikker der arbejdes med er helt afhængig af dit behov. 

Behandlingen afsluttes med en kort samtale og oftest vil du få en "opgave" med hjem til næste gang. 

Er denne form for terapi noget for dig?

Er du i tvivl, kan du altid booke en kort samtale inden du binder dig.. Skriv en mail til: ibsen@yogimind.dk 

Priser: 

<div class="yogo-prices" data-price-group="Kropsterapi/Omniterapi ved Bente Ibsen"></div>

<div class="yogo-book-appointment-button" data-appointment-type="49" data-cta="Book Kropsterapi"></div>

_HEY1744.jpg
_HEY1896.jpg
_HEY1666.jpg
IAM.png
omni.JPG
lilla.JPG

Tidligere klient

"Jeg følte mig let, luftig og fri for spændinger bagefter og det fortsætter endnu.

Bentes ro og måde at tale til mig og min krop på, har sat sine spor, i form af mere selvtillid, i forhold til den problemstilling jeg ønskede at tage op.... Jeg ønsker at opleve den tilstand igen, den emmede af liv, og jeg kan kun anbefale dig at besøge Bente og selv mærke det."  

Tidligere klient

”Jeg har ad to forløb gået til Omniterapi hos Bente. Kombinationen af samtale og kropsterapi kan varmt anbefales. At få talt om det der, i mit tilfælde, gjorde ondt og samtidig få løsnet op i de spændinger dette medførte, gav mig en fornemmelse af meningsfuld helheds behandling. Jeg gik efter hver gang derfra med en følelse af lettelse og afslappethed, og når vi havde talt om de svære ting. Har du ikke prøvet denne form for terapi, bør du give det en chance.

Bente er yderst kompetent, professionel og nærværende i hele forløbet.

bottom of page