top of page

MAIKEN KÜHNELL JENSEN

_HEY6423a_edited.jpg

OM MINE BEHANDLINGER

Gennem mine behandlinger ønsker jeg at hjælpe dig til at tage ejerskab i dit liv og ansvar for din egen glæde, power og frihed. Sammen guider vi kroppen tilbage til den iboende, naturlige evne til selvhealing. Tilbage i balance.

Jeg kombinerer i min signaturbehandling Moonwave både yoga, blid massage, akupressur, reflekszonebehandling, senetensbehandling og Sound healing for at hjælpe dig tilbage i kropslig og mental balance, når du har smerter/skader eller har slået dig på livet. En behandling der efterlader dig med en følelse af dybt velvære i kroppen og ro i sjælen.

Som sygeplejerske har jeg særlig viden, erfaring og interesse i at hjælpe og støtte dig, der lever med en svær sygdom. Jeg tilbyder derfor en særlig blid afspænding og massage både i Yogiminds lokaler og i dit hjem. Behandlingen tilrettelægges i tæt samarbejde med dig, men kan for eksempel have til formål at give dig ro, afspænding, sjæle/kropskontakt, bedret vejrtrækning, smertelindring eller være den tiltrængte pause, som du kan have stort behov for, men svært ved at finde.

Tidligere klient

”Jeg føler mig altid hørt og set hos Maiken. Hun har en unik evne til at se ind i lige mine behov. Efter en tur i hendes hænder føler jeg uendelig velvære og afspænding.”

LENE ELBRANDT

Psykodynamisk terapi, sexologisk rådgivning og SE-traumebehandling.

Mit speciale er arbejdet med traumereaktioner og senfølger efter incest, pædofile overgreb, seksuelle overgreb i tætte relationer, voldtægt, sex uden samtykke, seksualiseret vold, psykisk og fysisk vold, samt PTSD-behandling.

bottom of page