Omniterapi - Kropsterapi by Bente Ibsen

Ønsker du at blive den bedste udgave af dig selv?

  • Kæmper du ofte med de samme udfordringer eller svære følelser som f.eks. angst, vrede, sorg , bekymringer, Føler du dig tit stresset, har smerter eller en uro i kroppen?

  • Ønsker du at forbedre din livskvalitet? Få det liv du altid har drømt om.   

  • Ønsker du en krop uden fysiske og mentale blokeringer?

  • Har du mistet kontakten til dig selv, dine behov og dine drømme?

I samarbejde kigger vi på de udfordringer der måtte være i dit livet lige nu, og som sætter en stopper for dine ønsker og behov.

Gennem arbejde med åndedræt, berøring, stemme og bevægelse inviterer jeg dig til at møde dig selv indefra og lære at lytte til de signaler din krop sender dig og reagere på dem.

Du bliver klogere på dine egne mønstre, reaktioner og måden, hvorpå krop, følelser og sind spiller sammen.

Behandlingen består både af samtale og kropsarbejde på briks og vil typisk indeholde følgende trin:

1/ Samtale og aftale

Behandlingen starter med en kort samtale, hvor vi taler om dig, og hvor vi sammen finder ud af, hvad behandlingen skal lægge vægt på. Vi laver således en aftale, så du er tryg ved hvad der skal foregå.

2/ På briksen

Efter samtalen lægger du dig på briksen på ryggen og stille og roligt arbejder vi med kroppen og de signaler, der måtte komme.

3/ Behandling

Behandlingen varer i ca. 60 minutter.

 4/ Afrunding

Jeg afrunder behandlingen med en kort samtale, hvis du har brug for det.

Pris pr session:   DKK    750,-
Kippekort 5 klip  DKK 3.375,-
 

Udtagelser:

""Jeg følte mig let, luftig og fri for spændinger bagefter og det fortsætter endnu. Bentes ro og måde at tale til mig og min krop på, har sat sine spor, i form af mere selvtillid, i forhold til den problemstilling jeg ønskede at tage op.... Jeg ønsker at opleve den tilstand igen, den emmede af liv og jeg kan kun anbefale dig at besøge Bente og selv mærke det."  

"Det har helt sikkert frigjort en stor spænding, der har siddet og trykket. Jeg har været øm i går, men på samme tid føler jeg mig mere fri i dag. Er positiv overrasket over effekten af blot én omgang terapi"