Workshops & foredrag

 

Slut fred- om at stilne selvkritiske tanker v. Ene Ravn

17 Jan 2020

3½-timers workshop Slut fred - om at stilne selvkritiske tanker v. Ene Ravn

På denne workshop tager vi afsæt i den buddhistiske tradition, når vi kigger vores selvkritiske tanker i kortene: Hvad er egentlig deres natur? Hvad vokser de af? Hvordan kan vi begrænse deres indflydelse på os? Og hvordan kan vi forholde os anderledes til det, der opleves som krav om altid at skulle arbejde på at blive lidt bedre, lidt dygtigere, lidt anderledes end vi er?

 

Den buddhistiske filosofi lægger vægt på, at vi alle lever liv, der indebærer en blanding af, at noget går godt, og noget går skidt, og det ændrer ikke på vores grundlæggende værdi som mennesker. Vores vigtigste opgave er ikke at kæmpe en umulig kamp for at undgå, at det går op og ned, men at forsøge at bevare vores sindsligevægt og vores venlighed overfor os selv - uanset om vi lykkes eller mislykkes.

 

På workshoppen skal vi praktisere blid yoga, hvor du vil blive inviteret til at slippe krav om at skulle præstere og lade det, du mærker og oplever, være godt nok. Oplæg og meditationer vil blandt andet have fokus på, hvordan du kan slippe den tætte identifikation med præstation, tanker og følelser, og på hvordan du kan komme i kontakt med en omsorgsfuld indstilling til dig selv og fordybe den. Du vil blive guidet igennem 3 enkle meditationsteknikker, som du efterfølgende vil kunne praktisere på egen hånd, både på meditationspuden og i løbet af din hverdag.

 

Tidligere deltagere siger om workshoppen:

 

”En meget berigende workshop med oplæg, blid yoga, meditationer, og særdeles brugbare værktøjer til at arbejde videre med bagefter (og jeg bruger det!) - alt sammen i en kærlig, favnende og nærværende atmosfære. Tiden fløj afsted, - af hjertet tak, Ene.” Hanne

”Workshoppen har givet mig lette og enkle redskaber til at stilne min selvkritik og jeg har fået en ny viden, som jeg nu har integreret i min hverdag. Ene er en kyndig underviser, der skaber en dejlig varm og god stemning.” Maria

 

”Det var bare SÅ dejligt – og lige til at gå til og bruge bagefter.” Trine

Dato:            Lørdag den 18. januar 2020

Tid:               12:00-15:30

Lærer:           Ene Ravn

Pris:              DKK  375,-  * booking er bindende

Antal:            23 personer (Afholdes ved min.10  personer)

Lokation:      Yogimind, Helsingørsgade 34A, 3400 Hillerød 

Sprog:           Dansk

Please reload

 
 

Yogimind på Instagram

Følg Yogimind

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© Copyright 2016 Yogimind v. Bente Ibsen, Helsingørgade 34A, 3400 Hillerød, CVR nr. 31563917

Presse & Billeder