top of page

UNDERVISERE

_HEY1584_edited.jpg

BENTE IBSEN, INDEHAVER

Underviser i:  Blid Yoga, Blid Hatha flow, Hatha Flow, Yoga 1, Yoga 2, Vinyasa Flow, Restorative Yoga samt Yoga Nidra.

Med en bred undervisningserfaring, international certificeret yogaterapeut og kropsterapeut, forsøger jeg altid at møde mine elever der, hvor de er og tilpasse yogaen efter behov og derigennem skabe en blivende forandring i krop og sjæl.​

Yogaen vendte mit livssyn på hovedet og har nu givet mig styrken til at turde se fremad og nyde livets fulde potentiale. Måske yogaen også kan hjælpe dig på dit livs rejse. 

_HEY6423a.jpg

MAIKEN KÜHNELL JENSEN

Underviser i:  Movement & Yoga, Yoga & klang, Hatha flow, Yoga 1 og Yoga 2 

Yoga er for mig en rejse, der er foranderlig og aldrig ender. Der ændrer betydning, i takt med at jeg udvikler og ændrer mig. Bliver ved med at overraske og åbenbare nye sider. Og samtidig følger mig som en støttende, motiverende og kærlig ven.

Jeg arbejder som sygeplejerske, er uddannet alternativ behandler, og har tidligere haft egen klinik med behandling af folk med rygproblemer eller smerter i bevægeapparatet. Jeg har i en årrække undervist i S-formstræning, som er en træningsform tilrettelagt denne målgruppe

_HEY7510.jpg

CHARLOTT KRUM

Underviser i: Yin Yoga 

Kom ud af hovedet og ned i kroppen med Yin yoga. Lær at mærke dig selv. Træk vejret! Dette er nogle af de ting jeg elsker ved Yin yoga.

Jeg underviser ud fra et holistisk perspektiv - d.v.s. jeg arbejder med helheden både fysisk og mentalt. Den rette træning betyder ikke, hvor langt du kan komme ud i et stræk, men at gøre en øvelse korrekt med respekt for netop din krop for optimal og sikker træning.​

_HEY7666.jpg

KRISTINA SVENNERBERG

Underviser i: Yin yoga, Yin yoga flow

Yoga har helt bogstavelig talt ændret mit liv. Ikke over en nat, selvfølgelig - men at stifte bekendtskab med yoga, har givet mig nye perspektiver og et nyt udsyn på livet. At dyrke yoga giver mig ro og overskud, det stilner tankemylder og min krop elsker den bevidste måde at bevæge sig på som netop kendetegner yoga.

Når jeg underviser er det meget vigtigt for mig, at der er plads til alle, og jeg gør meget ud af at tilbyde forskellige alternativer så alle kan have det godt på yogamåtten. At gå til yoga skal være en god oplevelse, på alle plan, og jeg lægger stor vægt på at skabe en tryg, rolig og afslappet atmosfære.

Julllius_edited.jpg

JULLIUS ALDUS SØNDERGAARD

Underviser i:  Fast vikar

En "yogi" er en person som er dedikeret til yogaen med alle dens facetter, besidder en stor livsviden, erfaring, så når folk beskriver mig som en sand "Yogi" er det måske mig. Jeg har gået i livet skole. Undervist 26 år i meditation Og 17 i yoga og har 1800 timers yogauddannelse bag mig.  

_HEY1325.jpg

Susanne Thygesen Sletting

Underviser i: Yoga 1 og Yoga 2

Min undervisning har rod i Hatha-yogaen og kombineres med egne erfaringer fra f.eks. fysioflow og bindevævsyoga. Der arbejdes med åndedrættet, kroppens energi, styrke, smidighed og afspænding. Jeg arbejder altid ud fra et tema, men tilpasser undervisningen intuitivt og efter den enkeltes behov og mål.

Jeg er uddannet og eksamineret Hatha yoga- og meditationslærer hos Ki-ZenYoga, hvor der lægges vægt på kroppens energisystemer, gennem meridianbanerne og chakraerne.

Emilie Jensen

EMILIE BELLE JENSEN

Underviser i: Yin yoga ,Yin Yoga Flow, Yoga 1 og Yoga 2

Yoga har givet mig et helt nyt perspektiv på livet og blev vejen hjem til mig selv og min krop. Den gave vil jeg gerne give videre til dig. Det der inspirerer mig mest som yogalærer er den energi, som opstår, når jeg underviser. Jeg opfordrer altid til aldrig at gå på kompromis med din krops grænser. Men gå på opdagelse i dem og opsøge dem med nysgerrighed, respekt og nærvær. 

_HEY6385.jpg

BRIAN LIND

Underviser i: Klassisk Hatha yoga 

Yogaen, både fysisk og meditativt, er for mig en fantastisk vej til at slutte fred med den verden, som vi lever i og med alt, hvad det indebærer.


Min undervisning er stærkt inspireret af Simon Krohn og lægger op til, at klassen stille og roligt bliver ført igennem stillinger og flows, der kultiverer styrke, balance og smidighed med fokus på åndedrættet, og så klassen afslutningsvist opnår en høj grad af afspænding, så alle kan forlade salen rolige, afspændte og med masser af positiv energi til at fortsætte dagens udfordringer og gøremål. 

Lærke ny.jpg

LÆRKE AHLSTRØM

Underviser i:  Morning power flow, Vinyasa flow

Yoga har, lige siden jeg stiftede bekendtskab med den første gang, haft en helt særlig plads i mit hjerte. Med min baggrund som psykolog og kropsterapeut tror jeg på, at vi ved at skabe frihed i vores bevægelse, frihed i vores åndedræt og frihed i vores sind fra identificering med vores tanker, kan skabe frihed i vores liv til at være det menneske, vi gerne vil være.

Som underviser er jeg optaget af at gøre min undervisning legende og udforskende, og jeg tror på, at vi – i en tryg og nærværende ramme – kan meget mere, end vi selv tror. 

Mia sylvester.jpg

MIA SYLVESTER SØRENSEN

Underviser i: Yoga 1 og Yoga 2, Blid Vinyasa, Yin samt Vikar 

Jeg har altid været glad for at lave ”noget med kroppen” og har gennem flere år gået til yoga, indtil jeg selv tog springet ud i yogalæreruddannelsen.

 

Jeg værdsætter den helhed, som yogaen skaber mellem krop og sind, og jeg er konstant nysgerrig, går på kurser og tilegner mig ny viden. Yogaen er for mig blevet en ”uendelig rejse” på den fede måde, og jeg elsker at udbrede yogaen til andre.

bottom of page