top of page

YOGATERAPI BY BENTE IBSEN

_HEY0400a.jpg

DEN OPTIMALE GROBUND FOR SUNDHED

HVAD YOGATERAPI KAN GØRE FOR DIG

  • Forbedre holdning, fleksibilitet og mobilitet

  • Forbedre energi, følelsesmæssig balance og få mental klarhed

  • Ændre uhensigtsmæssige tankemønstre og deres påvirkning af kroppen

  • Reducere kronisk smerte og spændinger

  • Balancere og neutralisere nervesystemet

  • Få teknikker til at hjælpe med at reducere stress-symptomer i krop, sind og sjæl

  • Øge kroppens egen mulighed for at heale sig selv

<div class="yogo-book-appointment-button" data-appointment-type="589" data-cta="Book Indledende session og samtale"></div>

<div class="yogo-book-appointment-button" data-appointment-type="25" data-cta="Book Yogaterapi"></div>

<div class="yogo-prices" data-price-group="Yogaterapi"></div>

HVAD ER YOGATERAPI

Yogaterapi er en holistisk tilgang til at balancere vores energier i krop og sind. Med en baggrund i ” I AM Yoga Therapy™” er denne terapi form baseret på den grundlæggende viden og erfaring fra yogaen. Den er designet til at hjælpe dig med at arbejde; ikke kun med symptomerne som f.eks. lændesmerte, rygproblemer, stress, angst, depression; men med at finde ”roden” til alle symptomerne. Når vi arbejder på denne måde, arbejder vi med kroppen som helhed.

 

Ikke Kun symptom behandling

Hvis du kun arbejder med symptomerne alene – vil det vare hele livet. Men arbejder du direkte med ”Roden” eller ”årsagen” - vil alle symptomerne begynde at opløse sig selv.   

Denne terapi form er designet til at lære dig, hvordan du kan fjerne det, der forhindrer kroppen i at heale sig selv. Uanset om det er psykiske, fysiske eller mentale forhindringer.

Din krops medfødte intelligens ved, hvordan den healer sig selv. Den samme energi, som healer din krop, hjælper dig til at se dit fulde potentiale, ved at fjerne de blokeringer, der er i krop og sind.

Kort sagt: Yogaterapi Optimerer dit mentale, fysiske og emotionelle helbred. 

Energi følger opmærksomhed!

Hele processen er baseret på energi. Kroppen består af energi. Alle blokeringer såvel fysiske, mentale eller emotionelle er sammensat af forskellige grader af energi og i forskellige lag af kroppen. Når vi begynder at forstå denne energi, kan vi hjælpe kroppen til at heale sig selv.  

Baggrunden for denne terapi form:

Gurudev, Yogi Amrit Desai (90) er en pioner inden for yoga i Vesten og en af ​​de få tilbageværende yogaguruer, der oprindeligt bragte den autentiske yogalære til Vesten. Han er skaberen af ​​to grene af yoga, Kripalu Yoga og I AM Yoga. Det er hans arbejde med at forstå kroppen, som et lager af mentale, emotionelle og såvel fysiske spændinger der danner grundlag for denne teknik. Sammen med flere teknikker som yoga massage, Energetic Diffusion Technique (EDT), Omniterapi samt restorative yoga.   

Sådan foregår Yogaterapi

Med udgangspunkt i en personlig samtale bliver dit forløb skræddersyet til dig og dine behov. Derfor er der aldrig to forløb, der foregår på samme måde. Du vil komme til at arbejde med forskellige yogateknikker, som bl.a. yoga terapeutiske asanas (stillinger), Yoga Nidra, meditation in motion, traumaterapi, pranayamas (åndedrætsterapi), ayurveda, energi work. Alt sammen tilpasset dig. Du vil typisk få øvelser, teknikker med hjem, som du med fordel; allerede fra første dag; kan begynde at arbejde med på egen hånd.   

Er denne form for terapi noget for dig?

Er du i tvivl, kan du altid booke en kort samtale inden du binder dig til et forløb. Skriv en mail til: ibsen@yogimind.dk med dine kontakt info. 

Priser: 

Indledende session og samtale

1 x indledende session: DKK 1095,- (90  min.)

Første yogaterapi session indledes med samtale, gennemgang af for eksempel sygdomsforløb, problemstillinger, udfordringer. Dine intentioner med forløbet, handlingsplan samt en yogaterapi session.  

VIGTIG: Inden første behandling bedes du venligst udfylde, printe og underskrive nedenstående formularen

Klippekort: 

5 x klip til yogaterapi sessioner (60 min. varighed ) DKK 3.875,-

* Det anbefales minimum 5 sessioner, for optimal udbytte, herefter kan bookes enkelte sessioner efter behov.

Efterfølgende:

1 x klip til yogaterapi session (60 min. varighed)  DKK 850,-

<div class="yogo-book-appointment-button" data-appointment-type="25" data-cta="Book Yogaterapi"></div>

_HEY0351a.jpg
_HEY0524a.jpg
_HEY0374a.jpg
IAM.png
omni.JPG
lilla.JPG

Tidligere klient

"Jeg følte mig let, luftig og fri for spændinger bagefter og det fortsætter endnu.

Bentes ro og måde at tale til mig og min krop på, har sat sine spor, i form af mere selvtillid, i forhold til den problemstilling jeg ønskede at tage op.... Jeg ønsker at opleve den tilstand igen, den emmede af liv, og jeg kan kun anbefale dig at besøge Bente og selv mærke det."  

Tidligere klient

"Yogaterapi......det er vist ikke for mig ! Sådan sagde jeg for cirka en måned siden, men så prøvede jeg det på egen krop. Efter flere besøg hos lægen pga. dårlige knæ og ondt i benene, hvilke også indebar et besøg på røntgen afdelingen, snakkede jeg en dag med Bente fra Yogimind, da jeg overhørte hende fortælle om hendes yogaterapi nede i hendes studie. “Kan du mon hjælpe mig”, spurgte jeg. “Ja, det vil jeg mene” svarede hun. Så aftalte vi en tid. Allerede efter to gange mærkede jeg en markant ændring. Pludselig kan jeg igen træne uden at få ondt. Jeg er blevet meget bedre til at sige pyt, og vigtigst af alt, nu trækker jeg pludseligt mit vejr helt ned i maven, og har fundet en anden indre ro. Et forløb hos Bente er en god og vigtig investering i dig selv. Det kan varmt anbefales" 

<div class="yogo-book-appointment-button" data-appointment-type="25" data-cta="Book Yogaterapi"></div>

bottom of page