Yogaterapi by Bente Ibsen

Kroppen husker, det du har oplevet livet igennem

 

Går tingene lidt for hurtigt? Oplever du søvnbesvær, humørsvingninger?

Føler du dig stresset, træt, uoplagt, nedtrykt? Glemmer du ting og ikke mindst dine kære?

 

Du oplever angst, depression og lavt selvværd?

 

Omniterapi/Yoga terapi er en holistisk metode til at balancere vores energier til formål at stress reducere, afspænde, slippe muskulære spændinger i krop samt slippe eventuelle blokeringer i krop og sind. En terapiform hvor krop, sind og sjæl integreres.

Kom væk fra hovedet og ned i kroppen.

Traumer og gamle ubearbejdede oplevelser er lagret i nervesystemet eller en del af det, vi kalder den ”gammel” hjerne. Kroppen husker disse oplevelser, helt ned på celleplan og ofte bliver de i kroppen, indtil vi er klar til giver slip på dem.

I Omniterapi og Yogaterapi bruges kroppen som et redskab til forløsninger af traumer og andre oplevelser, der er lageret sig i kroppen igennem længere tid. Via forskellige teknikker skabes adgang til kroppens dybere lag af din psyke og på den måde frigiver det, der holder dig fast i fortiden og forhindre dig i at leve det liv du gerne vil leve.

I samarbejde kigger vi på de udfordringer i livet, som måske sætter en stopper for dine ønsker. En uønsket vrede, frustration, eller blot en tristhed.

Du bliver klogere på dine egne mønstre, reaktioner og måden, hvorpå krop, følelser og sind spiller sammen. Behandlingen er baseret på individuelle behov og består både af samtale, kropsarbejde på briks, åndedrætsteknikker og yogastillinger.  

Tag endelig fat i mig, hvis du vil høre mere om behandlingsformen og om det er noget for dig.  

Priser: 

1 session 750,- (60  min.)

Klippekort med 5 klip DKK 3.375,- 

_HEY1719.jpg
IAM%20Yoga%20Nidra%20Certified%20YouTube

Inden første behandling bedes du venligst udfylde, printe og underskrive denne formular.

Udtagelse fra klienter

"Jeg følte mig let, luftig og fri for spændinger bagefter og det fortsætter endnu. Bentes ro og måde at tale til mig og min krop på, har sat sine spor, i form af mere selvtillid, i forhold til den problemstilling jeg ønskede at tage op.... Jeg ønsker at opleve den tilstand igen, den emmede af liv og jeg kan kun anbefale dig at besøge Bente og selv mærke det."  

"Yogaterapi......det er vist ikke for mig ! Sådan sagde jeg for cirka en måned siden, men så prøvede jeg det på egen krop. Efter flere besøg hos lægen pga. dårlige knæ og ondt i benene, hvilke også indebar et besøg på røntgen afdelingen, snakkede jeg en dag med Bente fra Yogimind, da jeg overhørte hende fortælle om hendes yogaterapi nede i hendes studie. “Kan du mon hjælpe mig”, spurgte jeg. “Ja, det vil jeg mene” svarede hun. Så aftalte vi en tid. Allerede efter to gange mærkede jeg en markant ændring. Pludselig kan jeg igen træne uden at få ondt. Jeg er blevet meget bedre til at sige pyt, og vigtigst af alt, nu trækker jeg pludseligt mit vejr helt ned i maven, og har fundet en anden indre ro. Et forløb hos Bente er en god og vigtig investering i dig selv. Det kan varmt anbefales" Lone