top of page

YOGA NIDRA

_HEY6886.jpg

Yoga terapi er en sikker måde at arbejde med kroppens egen naturlige kapacitet og skabe den optimale grobund for sundhed.

Yogaterapi er en holistisk tilgang til at balancere vores energier i krop og sind. Med en baggrund i ” I AM Yoga Therapy™” er denne terapi form baseret på den grundlæggende viden og erfaring fra yogaen. Den er designet til at hjælpe dig med at arbejde; ikke kun med symptomerne som f.eks. lændesmerte, rygproblemer, stress, angst, depression; men med at finde ”roden” til alle symptomerne. Når vi arbejder på denne måde, arbejder vi med kroppen som helhed.

Hvis du kun arbejder med symptomerne alene – vil det vare hele livet. Men arbejder du direkte med ”Roden” eller ”årsagen” - vil alle symptomerne begynde at opløse sig selv.   

Denne terapi form er designet til at lære dig, hvordan du kan fjerne det, der forhindrer kroppen i at heale sig selv. Uanset om det er psykiske, fysiske eller mentale forhindringer.

Hele processen er baseret på energi. Kroppen består af energi. Alle blokeringer såvel fysiske, mentale eller emotionelle er sammensat af forskellige grader af energi og i forskellige lag af kroppen. Når vi begynder at forstå denne energi, kan vi hjælpe kroppen til at heale sig selv.  

Behandlingen er en kombination af forskellige teknikker, som terapeutisk yoga, åndedrætsteknikker, meditation i bevægelse, meditation, mantra samt yoga nidra.   

Fordele:

  • Forbedre holdning, fleksibilitet og mobilitet

  • Forbedre energi, følelsesmæssig balance og mental klarhed.

  • Ændre uhensigtsmæssige tankemønstre og deres påvirkning af kroppen.

  • Kan hjælpe med at reducere kronisk smerte og spændinger

  • Balancerer og neutralisere nervesystemet

  • Teknikker til at hjælpe med at reducere stress symptomer i krop, sind og sjæl

  • Øger kroppens egen mulighed for at heale sig selv.

Behandlingen er tilrettelagt personligt til dig. Minimum 5 behandlinger anbefales.

Priser: 

1 session: 950,- (60  min.)

5 sessioner: 4.375,-

Inden første behandling bedes du venligst udfylde, printe og underskrive formularen, som du kan hente nedenfor.

<div class="yogo-book-appointment-button" data-appointment-type="25" data-cta="Book Yogaterapi"></div>

IAM.png
omni.JPG
lilla.JPG

Tidligere klient

"Jeg følte mig let, luftig og fri for spændinger bagefter og det fortsætter endnu.

Bentes ro og måde at tale til mig og min krop på, har sat sine spor, i form af mere selvtillid, i forhold til den problemstilling jeg ønskede at tage op.... Jeg ønsker at opleve den tilstand igen, den emmede af liv og jeg kan kun anbefale dig at besøge Bente og selv mærke det."  

Tidligere klient

"Yogaterapi......det er vist ikke for mig ! Sådan sagde jeg for cirka en måned siden, men så prøvede jeg det på egen krop. Efter flere besøg hos lægen pga. dårlige knæ og ondt i benene, hvilke også indebar et besøg på røntgen afdelingen, snakkede jeg en dag med Bente fra Yogimind, da jeg overhørte hende fortælle om hendes yogaterapi nede i hendes studie. “Kan du mon hjælpe mig”, spurgte jeg. “Ja, det vil jeg mene” svarede hun. Så aftalte vi en tid. Allerede efter to gange mærkede jeg en markant ændring. Pludselig kan jeg igen træne uden at få ondt. Jeg er blevet meget bedre til at sige pyt, og vigtigst af alt, nu trækker jeg pludseligt mit vejr helt ned i maven, og har fundet en anden indre ro. Et forløb hos Bente er en god og vigtig investering i dig selv. Det kan varmt anbefales" 

bottom of page